Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Kia Rio 1,2 LX Vision Pack – Demobil

Vår demobil Kia Rio 1,2 LX  är en manuellväxlad, liten smidig bil utrustad med fabrikstillbehören Vision Pack samt 8″ touchdisplay. Vision Pack kombinerat med 8″ displayen innehåller  Projektortyps strålkastare med kurvljusfunktion, LED dagkörljus, Dimljus fram, Elfönsterhissar bak, 8″ LCD-touchdisplay, Android Auto och Apple Car Play kompatibilitet samt 2 extra diskanthögtalare. Till LX-versionens standardutrustning hör bl.a.: 15″ plåtfälgar, 6 airbags, Värme i ratten, Fjärrstyrt C-lås, Manuell AC, Bluetooth handsfree, Farthållare, USB-uttag, Värme i ytterspeglarna, Audiokontroller i ratten, Elfönsterhissar fram, LCD-display i mätartavlan, Körljusautomatik mm. Med andra ord mycket bil och utrustning för pengarna.

Pris denna bil med Vinterhjulsats + Gummimattor & trunkmatta: 21 583€

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Växellåda: Manuell
Drivmedel: Bensin
Drivning: Framhjulsdrift
Färg: Perennial Grå metallic
CO2-utsläpp:  129 g/km
Förbrukning blandad:  6,0 l/100km
Motorstyrka:  62/84 kW/ hk
Årlig fordonsskatt:  129,21 €

FINANSIERING OCH LEASING

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare