Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Kia Sportage 1,6 T-GDI FWD LX 150hk MT6 – Lagerbil för snabb leverans

Äntligen är Nya Kia Sportage tillgänglig på Åland! – en sportig SUV lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria. En efterlängtad modell i bensin, hybrid och plug-in hybrid. Denna lagerbil tillgänglig för snabb leverans är manuellt växlad och har konventionell bensinmotor.

Sportage har gott om utrymme. Generöst benutrymme för passagerare, stort bagageutrymme plus en mängd smarta förvaringsutrymmen för både förare och passagerare.

Specifikation LX utrustningsnivå: Sommarhjul på Kia 17″ LM-fälg, Backkamera, P-sensorer Fram och Bak, Helljus-automatik, 8″ Touchscreen med Android Auto / Apple Carplay, Automatisk Nödbroms, Regnsensor, Aktiv Filhållnings-assistans m.m

Pris denna lagerbil ink Metalliclack, Gummimattor och Vinterhjulsats = 35 644€

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Växellåda: Manuell
Drivmedel: Bensin
Drivning: Fram
Färg: Lunar Silver
CO2-utsläpp: 153 g/km
Förbrukning blandad: 6,6 l/100km
Motorstyrka: 110 kW/ 150 hk
Årlig bilskatt: 208,05€

FINANSIERING OCH LEASING

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Alexander Lindholm

Bilförsäljare

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef