Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

André Wickström valde Håwe-bil på andra sidan Skärgårdshavet

Språket och en bra deal gjorde att finlandsvenska skådespelaren och komikern André Wickström valde Håwe-bil som sin leverantör av Kias återförsäljare i Finland när det var dags att byta från sin Kia Niro till Kia Sorento.

 

Attraktiv och hållbar deal

Vi har sett André i såväl de finska som svenska tv-kanalerna. Mest känd är han kanske för oss ålänningar från Solsidan och Parlamentet. Nu när Andrés familj växer, behövdes en större bil. Genom en bekant kom han i kontakt med Håwe-bil och vår bilförsäljningschef Pontus Nylén, som kunde erbjuda en attraktiv och hållbar deal.

– Allt har gått otroligt smidigt, säger André, som är mycket nöjd med upplägget.

Att få kommunicera med försäljaren på sitt modersmål är inte bara bekvämt, utan även en trygghet. Du vet att du kommer att förstå och göra dig förstådd, och behöver inte fundera över biltermer som du inte använder i dagligt tal i andra språk.

När du är intresserad av en bil, är det i första hand den lokala marknaden man tänker på, men vi på Håwe-bil finns bara ett telefonsamtal bort, oavsett om du bor i Åbo, Helsingfors, Vasa eller någon annan ort på finländska fastlandet. Vi ordnar med transport av din bil till dig, och kan även ta din gamla bil i byte. Leveransen kan antingen ske vid vår butik på Åland, eller på överenskommen plats nära dig.

Vi tackar André Wickström för förtroendet och önskar lycka till med både bil och tillökningen i familjen!

Håwe-bil – Vänskap som håller
återförsäljare av Mazda, Peugeot, Kia och Mitsubishi