Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

MAZDA MX-30 e-Skyactiv R-EV Edition R

Mazda MX-30 är en snygg SUV med spännande design för målmedvetna förare. Innovativa Mazda R-EV har en Wankelmotor som fungerar som en kraftgenerator vilket förlänger den elektriska körningen.
Oavsett alternativ drivs bilen alltid av elmotorn för en helt elektrisk körkänsla. Mazda MX-30 R-EV har ett batteri som täcker vardagliga behov. För dig som ibland kör längre sträckor förlänger Mazda MX-30 R-EV räckvidden med sin Wankelmotor genom att ladda batteriet medan du kör.
Elmotorn på 170 hk driver hjulen för en helt elektrisk körkänsla. Wankelmotorn är monterad med en generator och fungerar uteslutande som kraftgenerator för att ladda batteriet nästan vibrationsfritt medan du kör. Det utökar räckvidden och leder till enbart 21 gram i CO2-utsläpp per kilometer (enligt WLTP vid blandad körning).

Mazda MX-30 R-EV har stöd för snabbladdning (CCS) på upp till 37 kW alternativt laddning från vanliga laddbox på max 11 kW via 3-fas ombordladdaren. Bränsletanken på 50 liter för Wankelmotorn ger en ordentlig extra räckvidd som back-up. Då fungerar bilen som en laddhybrid med inbyggd laddstation!

PRIS: 49.000€ ink Vinterhjulsats och gummimattor! 

 

 

 

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Växellåda: Automat
Drivmedel: El + Bensin
Drivning: Framhjulsdrift
Färg: Jet Black – Maroon Rouge
CO2-utsläpp: 21 g/km
Förbrukning blandad: 1,0  l/100km
Motorstyrka:  125kW/  170hk
Årlig fordonsskatt: 103€

FINANSIERING OCH LEASING

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare