Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Kia EV9 GT-Line AWD 7P 1st-Edition Panorama – Demobil

Äntligen är den här!
En helt elektrifierad SUV med fyrhjulsdrift, ultrasnabb laddning, lång räckvidd, fantastisk komfort och plats för upp till sju personer.
Kia EV9 är utvecklad för att att ta dig ut på längre resor och med mer utrymme vilket ger dig balanserade körupplevelser. Den långa hjulbasen hos E-GMP-plattformen ger dig en rymlig kupé med hög komfort för alla i bilen. Med sin banbrytande 800-voltsteknik kan EV9 laddas ultrasnabbt från 10–80 % på ned till 24 minuter.
Tack vare den fjärde generationens battericeller, i kombination med 800-voltsteknik, är långfärder inget problem.  Den långa räckvidden (505km enligt WLTP) är möjlig tack vare batteripaketet på 99,8 kWh som sitter i alla versioner av Kia EV9.
GT-Line varianten med fyrhjulsdrift ger dig 384 hk, ett vridmoment på 700 Nm och en acceleration från 0 till 100 på 5,3 sek.
Kia EV9 har fått ett varmt välkomnande och vi är stolta över att kunna konstatera att prisregnet över Kia EV9 bara fortsätter. Inte nog med att vår nya eldrivna SUV har tagit hem Teknikens Världs Stora Bilpris samt titeln ”Årets elbil”, som utses av tidningen Elbilen. Nu står det dessutom klart att EV9 blivit utsedd till “North American Utility Vehicle of the Year™” av Nordamerikanska Årets Bil (NACTOY) samt korats till ”Årets lyxbil” av de tyska Årets Bil-journalisterna.
Kia EV9 GT Line har fått ett minst sagt fint mottagande. Intresset har varit enormt, reaktionerna i media har varit översvallande och dessutom blev Kia EV9 utsedd till årets elbil. Nu kommer Kia EV9 i tre helt nya versioner: Kia EV9 och Kia EV9 GT-Line och Kia EV9 GT-Line 1st Edition. Alla tre varianter är möjliga att beställa redan idag.
Pris: 94 877€ ink. metalliclack, gummimattor & vinterhjulsats! 

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Växellåda: Automat
Drivmedel: El
Drivning: Fyrhjulsdrift
Färg: Ocean Blue Glossy
CO2-utsläpp: 0 g/km
Blandad förbrukning, kWh/100km enligt WLTP: 22,8
Motorstyrka: 282 kW/ 384 hk
Årlig fordonsskatt:  299 €

FINANSIERING OCH LEASING

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare