Öppet idag: 9-16

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Mazda CX-60

CRAFTED IN JAPAN

På Mazda tillverkar vi bilar för folk som älskar att köra. Vi kallar det för Jinba Ittai, en känsla av enhet mellan bil och förare. Mazda CX-60 uppfyller det löftet med sitt unika japanska formspråk, flera olika interiöralternativ och avancerad teknik. Bilen har den stil och komfort som du förväntar dig av en Mazda plus den körglädje som är vårt kännetecken.

Tack vare laddhybridtekniken kan du köra Mazda CX-60 med noll utsläpp i elläge eller använda hybridläge där motor och batteri samverkar för en kraftfull och samtidigt ekonomisk körupplevelse. Den höga uteffekten och miljöprestandan gör den till ett perfekt val för alla förare.

Film Mazda CX-60

 

Utrustning och teknik

Kontakta våra försäljare för mer information,
Se kontaktuppgifter nedan.

Finansiering och Leasing

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare