Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Mazda MX-30 Elektrisk eller Plug-in Hybrid – Nu med 6 års nybilsgaranti

Mazda MX-30 är en kompakt SUV som erbjuder mer än bara Mazdas unika körupplevelse. Den har en harmonisk kupé och en interiör med hållbara och återvunna material så som kork, konstskinn och återvunnen plast. Mazda MX-30 är utformad för att uppfylla dina behov med generöst utrymme och tillräcklig räckvidd för att vara en pålitlig partner i vardagen. Kör enkelt överallt varje dag – till arbetet, hemmet, vänner och träningen. Det handlar om att njuta av livets små och stora upplevelser – med små fotavtryck. En bra balans mellan rationella beslut och vardagens alla äventyr. Modellen finns i helt elektriskt utförande med 35,5kWh Batteri som ger upp till 200 km räckvidd enligt WLTP, samt som “R-EV” Plug-in Hybrid med upp till 85 km räckvidd enligt WLTP och en bensindriven Wankel rotationsmotor som “räckviddsförlängare”.

Elektrisk modell från 39 390 €

R-EV Plug-in Hybrid från 40 099 €

Utrustning och teknik

Kontakta våra försäljare för mer information,
Se kontaktuppgifter nedan.

Finansiering och Leasing

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare