Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Peugeot 308 SW

Återupptäck PEUGEOT 308 SW – den rymliga men ändå kompakta kombin med ännu mer självsäker personlighet och ny körglädje med den digitala PEUGEOT i-Cockpit®. Du kommer att vilja köra långt med PEUGEOT 308 SW. Designen på bilen förstärks av den nya färgen blå Vertigo och karossens stilrena och sportiga linjer. Med generösa mått som skapar en imponerande form inbjuder PEUGEOT 308 SW till nya äventyr. Vid första ögonkastet sticker den dessutom omedelbart ut med sin kraftfulla front och det centralt placerade Peugeot-lejonet samt den kraftigt formgivna motorhuven och vertikalt rutmönstrade grillen.  

Utrustning och teknik

Kontakta våra försäljare för mer information,
Se kontaktuppgifter nedan.

Finansiering och Leasing

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Alexander Lindholm

Bilförsäljare

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef