Öppet idag: 9-17

| Tel. +358 18 32990 |
sv Swedish

Peugeot e-Rifter

HELT NYA e-RIFTER – FLEXIBLA SÄTEN OCH BAGAGEUTRYMME

Rifter är bilen som anpassar sig efter alla dina önskemål. Den finns tillgänglig med 5 och 7 säten och i två längder (L1 och L2).

Främre passagerarsäte och bakre sittplatser finns som 2/3–1/3i eller 3 enskilda säten med Magic Flat-system som kan fällas på golvet, och en tredje rad med 2 individuella uttagbara säten – du bestämmer helt enkelt hur interiören ska se ut.

Rifters förvaringsutrymmen erbjuder en imponerande kapacitet med 775–3 500 liter och upp till 4 000 liter i versionen LÅNG med fem sittplatser. Öppningsbar bakruta, det låga bagageutrymmet och det platta golvet gör det enkelt att lasta.

Pris L1-modell från 40 550 €

Pris L2-modell från 42 550 €

Utrustning och teknik

Kontakta våra försäljare för mer information,
Se kontaktuppgifter nedan.

Finansiering och Leasing

Vi erbjuder bilfinansiering och leasing via våra samarbetspartners.

Bilfinansiering
Finansieringsansökan gör vi på plats hos oss och beslutet har vi oftast inom någon minut. Enkelt och snabbt. För att göra en finansieringsansökan behöver vi kunna identifiera dig så ett giltigt ID bör du ha med dig.

Privatleasing
är ett bekymmersfritt sätt att ”äga” en bil. Du betalar enbart för användningen – en hyresavgift varje månad – och inte för bilen som sådan. Du har en fast månadskostnad utan risk för oförutsedda kostnader.

Försäljning

Pontus Nylén

Bilförsäljningschef

Farbod Chehrehvani

Bilförsäljare